Mobirise

De bouw

Astropolis is de kers op de taart na een werking van tientallen jaren waarbij we het publiek door middel van honderden sterrenkundige en ruimtevaartgerichte activiteiten hebben geboeid. Tijd dus voor een eigen locatie waar we ons nog beter kunnen ontplooien ...

Mobirise

Op maandag 5 maart 2018, na zeven jaar voorbereiding, werd begonnen met de aanleg van een tijdelijke werfweg zodoende we de wijk kunnen vrijwaren van het zware verkeer. Deze tijdelijk aangelegde weg zal later als fundament dienen als deel van het fietspad van het 'Groene lint' dat langsheen het pand loopt. Er gaan dus geen bouwmaterialen verloren. Tevens werd het volledige terrein afgegraven en voorbereid op de werken ...

Mobirise

De eerste spreekwoordelijke spadesteek werd op dinsdag 27 maart 2018 officieel geplaatst door burgemeester Johan Vandelanotte (SPa) en schepenen Jean Vandecasteele (SPa), Martine Lesafre (Open VLD) en Kurt Claeys (Open VLD) samen met het Astropolis bestuur en enkele leden. Afgevaardigden van de bouwfirma Himpe alsook enkele stadsmedewerkers die het project intensief begeleiden waren van de partij.

Mobirise

Aannemer voor dit unieke project is de West-Vlaamse firma Himpe. Het bedrijf is actief in nieuwbouw van residentiële projecten (hotels, appartementen en huizen), bedrijfgebouwen, kantoren, administratieve centra, scholen, woon- en zorgcentra alsook gebouwen ten behoeve van sport, recreatie en cultuur. Daarnaast zijn ze ook actief in de restauratie van architecturaal waardevolle oude gebouwen en monumenten. Om dit alles te kunnen realiseren beschikt de firma over een 100-tal enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Mobirise

Steun ons door te shoppen !

Doe uw aankopen bij al uw favoriete webshops via onze Astropolis Trooper pagina. Zo krijgen wij een percentage op uw aankopen zonder dat het u één cent kost ! Waar wacht u nog op ?

Adres

Duinkerkseweg 16
8400 Oostende / België
GPS : 51.206815 - 2.886267

Sociale media
Contact
  • Tel.: 059/36.09.78
  • E-mail : info@astropolis.be 
Info
  • Astropolis  combineert  sterrenkunde en ruimtevaart in één boeiend en innovatief geheel en dat voor het ganse gezin !

How to design your own site - Read more