Het sterrenkundige en ruimtevaartgerichte museum

Daguitstap Space Expo + GUM

Op zondag 18 september organiseert Astropolis een begeleide busuitstap naar de ‘Space : The human quest’ tentoonstelling te Antwerpen en het ‘Gents Universiteits Museum (GUM) te Gent.

Space : The human quest

SPACE – The Human Quest is een unieke expo voor alle leeftijden die je meeneemt in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart. Van de eerste mens in de ruimte tot de toekomstige missies naar Mars. Beleef de ruimtevaart van toen, nu en morgen …

Zie : https://www.xpospace.be/

Gents Universiteits Museum (GUM)

Het museum geeft een inkijk in de unieke wetenschappelijke collecties van de universiteit, van biologie tot etnografie, van geneeskunde tot psychologie. Een museum waarin je op ontdekking gaat, maar ook één dat je af en toe graag doet twijfelen …

Zie : https://www.gum.gent/nl

Schema

08.45 uur – Aankomst autocar Oostende / Astropolis
09.00 uur – Vertrek naar Gent
10.00 uur – Aankomst Gent / Gents Universitair Museum
13.00 uur – Vertrek autocar naar Antwerpen
14.00 uur – Aankomst Antwerpen / Space – The human quest
17.00 uur – Vertrek autocar naar Oostende
18.45 uur – Aankomst Oostende / Astropolis

Autocar

De Neoplan Skyliner autocar is een luxecar met een gestroomlijnd look dat plaats biedt aan 66 reizigers. Met sfeervolle binnenverlichting en een dakraam is ‘s nachts rijden net als overdag een echte beleving. De Skyliner beschikt over zeer luxueuze zitplaatsen met extra beenruimte dankzij de Royal Class Seats.

De Neoplan Skyliner autocar is het perfecte vervoersmiddel voor lange reizen. Hij bied luxe en comfort waardoor een paar uur op de bus lijken als een paar minuten. Deze luxecar is voorzien van:

60 Royal Class Seats
6 Luxe 4-sterren Seats
Verstelbare rugleuning en voetsteun
On Board Entertainment Systeem
USB aansluiting
Keuken met waterkoker, koelkast, …

 

Praktisch !

Probeer minstens een kwartier voor vertrek te Oostende aanwezig te zijn ! Parkeren kan overigens GRATIS op de verharde strook langsheen de Duinkerkseweg naast Astropolis. We raden aan om een lunchpakket mee te brengen. Er zijn geen bijkomende stopplaatsen voorzien.

Opgelet ! Inschrijven kan tot zondag 4 september ! Een minimumbezetting van 35 personen wordt benodigd. Totale capaciteit : 55 plaatsen.