Ontdek en beleef sterrenkunde en ruimtevaart in :

Perseus nights

Wie deze avond mee doet met onze Astropolis ‘Perseus nights’ waarneemactie doet er goed aan om een trui en / of jas mee te brengen. Ook tijdens de zomermaanden kan het tijdens de nacht fris worden. Om de Perseïden meteoren waar te kunnen nemen is het aanwezen om neer te liggen. Breng dus zeker ook een deken, veldbed of ligstoel mee. Een verrekijker (en telescoop) mag ook maar zijn niet nuttig om meteoren mee waar te kunnen nemen.

Eigen dranken en versnaperingen worden ten zeerste afgeraden daar we ons bevinden op het openbaar domein bevinden. Deze kunnen verkregen worden, aan democratische prijzen, in onze cafetaria.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de ‘Perseïden meteoren’ mini-voordrachten om 19.30 uur en 20.30 uur ! Deelname : 3.00 euro p/p. De grote ‘Race naar de Maan’ XPO kan uitzonderlijk bezocht worden tussen 19.00 en 21.30 uur. Deelname : 3.00 euro p/p. Komen waarnemen samen met ons in park ‘Nieuwe koers’ is gratis ! Er zullen trouwens diverse reuze verrekijkers voorzien worden …

Info & tickets : www.astropolis.be