Het sterrenkundige en ruimtevaartgerichte museum

Space hoppers

Ben je tussen 8 en 12 jaar en geboeid door sterrenkunde en / of ruimtevaart ? Ontdek dan onze Astropolis ‘Space hoppers’ jeugdwerking !
Elke 4e zaterdag van de maand (behalve op 18 november), van 14.30 tot 17.30 uur, komt onze ‘Space hoppers’ jeugdwerking samen in ons Sputnik Lab voor een reeks boeiende activiteiten. Van mini-voordrachten, innovatieve knutselactiviteiten, boeiende experimenten, het waarnemen van de Zon en nog veel meer …
De ‘Space hoppers’ jeugdwerking loopt gelijk met het schooljaar (van september tot juni). Vanaf heden kan men zich (opnieuw) inschrijven voor deze leuke en innovatieve werking. Dit kan door 60,00 euro te storten op rekening nr.: BE16 7360 4636 7074 met vermelding van van uw volledige naam, leeftijd en e-mail adres ! Alle activiteiten worden ook op voorhand aangekondigd via de gratis nieuwsbrief en op onze website !
Info & tickets : www.astropolis.be