Astrocafé

Astropolis beschikt over een sfeervol Astrocafé dat plaats biedt aan 40 personen. Tijdens de zomermaanden, van 1 april t/m 30 september, verdubbeld onze capaciteit dankzij ons gezellige terras met zicht op park 'Nieuwe Koers'. Eén van de weinige rustige en groene oases van Oostende.

Het Astrocafé, met uitgebreide 'space shop', is woensdag, zaterdag en zondag open van 14.00 tot 18.00 uur. Onderaan deze pagina kan u onze prijslijst terugvinden. Klik op de beelden om deze uit te vergroten.  Er zijn twee babystoelen en er is een baby comode in het gehandicapten toilet. Honden zijn toegelaten in het Astrocafé.  Spring gerust eens binnen ...

Onze 'Space shop' is een onderdeel van het Astrocafé en bevat vele honderden unieke sterrenkundige en ruimtevaartgerichte producten. Van boeken, STEM kits, raketten, gadgets, speelgoed, globes, kledij, schaalmodellen, verrekijkers tot jeugdtelescopen. We hebben voor iedereen wat !

Op zoek naar een specifiek sterrenkundig of ruimtevaartgericht boek ? Wij helpen u uit de nood ! Wij werken namelijk samen met één van de grootste verdelers in de wereld, met een catalogus van méér dan 6 miljoen titels, en vinden beslist wat u zoekt.

Ontdek ook onze online shop met tal van exclusieve merchandise en onze unieke telescopen sets !

© Copyright 2020-2023 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden