Bedrijven

Op zoek naar een originele teambuilding activiteit voor uw bedrijf ? Ontdek dan onze unieke formules voor een leuke, leerrijk en avontuurlijke beleving ! We hebben drie volledig uitgewerkte formules in verschillende prijsklasses en werken graag een offerte uit voor een bezoek op maat. Bedrijfsbezoeken kunnen op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Op afspraak kunnen bezoeken ook op andere dagen en / of tijdstippen plaatsvinden.

Contacteer ons via : info@astropolis.be of 059/36.09.78.

Formule 1 - Andromeda (min. 10 pers. / max. 25 pers.)

Na een hartelijke verwelkoming door de directeur neemt een ervaren gids u mee voor exclusieve rondleiding in de 'Race naar de Maan' XPO. Daar komt u allerhande boeiende zaken te weten over zowel het Apollo tijdperk als de huidige en toekomstige verkenning van onze naaste buur : de Maan. Afsluiten doen we in het goed uitgeruste Lemaitre auditorium met de visueel indrukwekkende 'A beautiful planet' documentaire.

10.00 uur - Verwelkoming.
10.10 uur - Bezoek aan de grote XPO met gids.
11.15 uur - Documentaire : A beautiful planet.
12.00 uur - Einde.

| Tijdsduur : 2 uur
| Gids : 75.00 Euro
| Toegang : 6.00 Euro p/p
| Tijdstip : Dinsdag en donderdag

Formule 2 - Cassiopeia (min. 10 pers / max. 25 pers.)

Nadat de directeur uw groep hartelijk heeft begroet neemt een ervaren edutainer u mee naar de 'Sputnik Lab' workshopruimte waar u een echte raket bouwt. De door onszelf ontwikkelde innovatieve IXO micro-raket is weersbestendig, duurzaam, herbruikbaar en bereikt een vlieghoogte van maar liefst 100 meter ! Indrukwekkend "speelgoed" met echte ruimtevaarttechnologie waar iedereen blij van wordt ...

10.00 uur - Verwelkoming.
10.10 uur - Workshop microraketten.
12.00 uur - Lanceringen !
12.30 uur - Lunch (*).
13.00 uur - Einde (**).

(*) Eigen lunchpakket of catering via ons (zie verder).
(**) Mogelijkheid om aansluitend het 'Sputnik Lab' of 'Lemaitre auditorium' te huren voor eigen activiteit (vergadering, vertoning, debat, ...).

| Tijdsduur : 3 uur
| Toegang : 6.00 Euro p/p
| Workshop : 16.00 Euro p/p
| Tijdstip : Dinsdag t/m vrijdag.

Formule 3 - Pegasus (min. 25 pers. / max. 25 pers.)

Na het ontvangst en verwelkoming door de directeur neemt een ervaren gids u mee voor exclusieve rondleiding in de 'Race naar de Maan' XPO. Daar komt u allerhande boeiende zaken te weten over zowel het Apollo tijdperk als de huidige en toekomstige verkenning van onze naaste buur : de Maan. Daarna kan men ontspannen in de knusse zetels van het goed uitgeruste 'Lemaitre' auditorium waar u kan genieten van de visueel indrukwekkende 'A beautiful planet' documentaire.

Na de lunch en pauze vliegen we er letterlijk in en bouwen we een echte raket die maar liefst 100 meter hoog vliegt ! Deze micro-raket is een eigen ontwerp gebaseerd op meer dan dertig jaar ervaring en onze meest populaire workshop voor 8 tot 88 jarigen. Je bent namelijk nooit te oud om een raket te bouwen ...

10.00 uur - Verwelkoming.
10.10 uur - Bezoek aan de grote XPO met gids.
11.15 uur - Documentaire : A beautiful planet.
12.00 uur - Lunch / pauze (*).
13.00 uur - Workshop microraketten.
15.00 uur - Groepsfoto en lanceringen.
15.30 uur - Einde (**).

(*) Eigen lunchpakket of catering via ons (zie verder).
(**) Mogelijkheid om aansluitend het 'Sputnik Lab' of 'Lemaitre auditorium' te huren voor eigen activiteit (vergadering, vertoning, debat, ...).

| Tijdsduur : 2 uur
| Gids : 75.00 Euro
| Toegang : 6.00 Euro p/p
| Workshop : 16.00 Euro p/p
| Tijdstip : Dinsdag t/m vrijdag.

Mini-broodjes (min. 10 pers.)

Een mengeling van verschillende soorten zachte broodjes, belegd met onze beste belegsoorten en steeds gegarneerd met verse rauwe of gegrilde groentjes. Zes stuks per persoon. In ons Astrocafé hebben we een ruim aanbod aan frisdranken, bieren en warme dranken aan democratische prijzen ! 

| Mini-broodjes : 9.00 Euro p/p

Tapasschotel (min. 10 pers.)

De tapasschotel, een klassieker onder de hapjes. Wenst u uw gasten te verwennen tijdens een receptie, dan wordt dit absoluut een echte kaskraker! De stuk voor stuk afgewerkte hapjes zorgen ervoor dat uw bezoek zowel voor het oog als voor de smaak vallen ! In ons Astrocafé hebben we een ruim aanbod aan frisdranken, bieren en warme dranken aan democratische prijzen ! 

| Tappasschotel : 12.00 Euro p/p

BBQ (min. 25 pers.)

Uitgebreide BBQ met kipfilet, worst, ribbetjes en brochette (vegetarisch alternatief indien gewenst). Saladbar met vijftien soorten groenten, drie soorten koude sausen en gebakken krielaardappelen. In ons Astrocafé hebben we een ruim aanbod aan frisdranken, bieren en warme dranken aan democratische prijzen ! 

| BBQ : 32.00 Euro p/p

Zaalverhuur

Astropolis heeft drie ruimte die afgehuurd kunnen worden. Ideaal voor vergaderingen, workshops, presentaties, debatten, enz ...

Het Astrocafé biedt plaats aan 36 personen en is voorzien van twee Digital Signage schermen waarop bijvoorbeeld het programma of een promotionele videoclip op vertoond kan worden. De 'Sputnik Lab' workshopruimte, met prachtig zicht op park Nieuwe Koers, biedt plaats aan 25 personen en is voorzien van lessenaar, laptop, HD projector, afstandsbediening (met laserpointer), 2 meter breed scherm en geluidinstallatie. Het 'Lemaitre' auditorium biedt plaats aan 54 personen en is voorzien van knusse zetels, 5 m scherm, 4K 3D projector, afstandsbediening (met laserpointer), 5 meter breed scherm en Dolby Atmos geluidinstallatie.

| Cafetaria : 100.00 Euro (1 uur)
| Lemaire auditorium : 150.00 Euro (1 uur)
| Sputnik Lab workshopruimte : 100.00 Euro (1 uur)

© Copyright 2020-2023 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden