Bereikbaarheid

Astropolis is zeer eenvoudig te bereiken met de fiets, wagen en het openbaar vervoer. Echter, we zijn (nog steeds) wat moeilijk te vinden daar de overheden het niet nodig achten om wegwijzers te plaatsen nabij onze locatie. We willen ons hiervoor alvast verontschuldigen ...

Fiets

Astropolis ligt aan het 'Groen lint', een 35 km lang fietspad rond Oostende. Het verbindt het gekende kustfront van de stad met de verborgen randstedelijke gordel. Het ontsluit een caleidoscopisch landschap en is een instrument om vanuit de stad de groene gordel rond Oostende te exploreren, ontdekken en observeren. Door onze ligging aan het 'Groen lint' hebben we ook een ruime fietsstalling voorzien.

Meer info : www.westtoer.be

Bus of tram

Met de bus of de tram van 'De Lijn' kan u gemakkelijk tot bij Astropolis geraken. Vanaf het station te Oostende neemt u de bus lijn 6 naar Luchthaven / Raversijde halte Distellaan. Van daaruit is het 750 meter wandelen naar Astropolis doorheen park 'Nieuwe koers' (zie kaart).

Wanneer u de tram neemt dient u af te stappen aan halte Mariakerke Duinenkerkje. Van daaruit is het 1.200 meter wandelen naar Astropolis. U neemt eerst de dorpstraat tot aan de Nieuwpoortsesteenweg die u over steekt. Via apotheek  Persyn neemt u de André Chocqueelstraat tot aan park 'Nieuwe koers'. Aan de overzijde van het park bevindt zich Astropolis.

Meer info : www.delijn.be 

Wagen

Vanaf het station kan u een taxi nemen tot aan Astropolis. De kostprijs bedraagt gemiddeld 11.00 euro. Wie met de wagen, of autocar, komt kan gratis parkeren op de verharde strook naast de Duinkerkseweg (N341). Opgelet ! Gelieve niet te parkeren voor onze toegangsbrug (zodoende de hulpdiensten steeds toegang hebben) en / of op het binnenplein vlak naast Astropolis. Wagens die hierop staan kunnen door de politie weggehaald worden (wegens openbaar domein) !

Ons adres : Duinkerkseweg 16 te 8400 Oostende (B).
GPS coördinaten : 51.2057792 - 2.8840109

Meer info : www.taxi-oostende.be 

© Copyright 2020-2023 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden