Ontdek en beleef sterrenkunde en ruimtevaart in :

2040

Filmmaker Damon Gameau begint aan een reis om te ontdekken hoe de toekomst eruit zal zien in het jaar 2040, als we simpelweg de beste oplossingen die al beschikbaar zijn omarmen om onze planeet te verbeteren. Gestructureerd als een visuele brief aan zijn 4-jarige dochter, combineert de regisseur traditionele documentaire beelden met gedramatiseerde sequenties en visuele effecten om een ‘vision board’ te creëren voor zijn dochter en de planeet.

Damon Gameau is een Australische televisie- en filmacteur die de regisseur en hoofdrol heeft in ‘That Sugar Film’. Gameau verscheen ook in de Australische serie ‘Love My Way’, de Australische film ‘The Tracker’ uit 2002 en in een kleine rol in de Amerikaanse serie ‘How I Met Your Mother’.

Gameau is ondertussen fulltime regisseur sinds zijn succes met ‘That Sugar Film’ en ‘2040’. Gameau werd onlangs genomineerd voor NSW Australian of the Year voor zijn werk in ‘the Regeneration’beweging. Zijn ‘2040’ documentaire omvatte een uitgebreide impactcampagne waarbij 1,5 miljoen studenten het lesmateriaal leerden kennen, honderden boeren hulp kregen om over te schakelen naar regeneratieve praktijken en de bouw van het eerste zeewierplatform in Tasmanië.

‘Terra 2022’ is een uniek educatief evenement voor alle leeftijden in samenwerking met Avansa Oostende / Westhoek en tal van andere educatieve partners. Ontdek ook onze andere ‘Terra 2022’ activiteiten …

Engelstalig zonder ondertitels 
Geschikt vanaf : + 12 jaar
Tijdsduur : 1.32 uur

Loading...