Het sterrenkundige en ruimtevaartgerichte museum

Wild van water – De interactieve voorstelling

Naast het ‘Wild van water’ experimentenboek brengt het VLIZ, het Vlaams Instituut voor de Zee, nu ook ee nschitterende interactieve voorstelling voor kinderen, tussen 8 en 12 jaar, waar ze hen op sleeptouw nemen door de wondere wereld van het water …

Deelname is GRATIS maar inschrijven is verplicht. Er zijn 54 plaatsen beschikbaar ! Opgelet ! Maximaal TWEE tickets per gezin / bestelling !

Het boek

Dit is een boek over water. Je zwemt erin, je drinkt het op en je plast het uit. Het valt uit de lucht en het zit diep in de grond. Je kan erop varen en schaatsen, erin duiken en zwemmen. Je kan er zelfs doorheen vliegen. Water is de thuis van spannende diepzeewezens, mysterieuze wouden en vriendelijke kwallen. Water is overal.

Dit is een doe-boek met sterke verhalen en boeiende experimenten over plassende dino’s, lekker zeewier en zinkende boten. Over bibberende ijsberen, stoere duikers en zeezieke vissers. Over bloemen op het strand, de baard van meneer mossel en lichtjes in de zee. Als je wild van water bent, dan is dit boek voor jou …

Het boek is te verkrijgen tijdens dit evenement !

| Prijs : GRATIS !
| Doelgroep : 8 tot 12 Jaar.
| Maximaal aantal deelnemers : 54.
| Van 14.30 tot 16.00 uur. Deuren open vanaf 14.00 uur.

Opgelet ! Deze activiteit is volledig volzet !

Bereikbaarheid : Astropolis ligt aan het ‘Groen lint’ van Oostende. Er is een ruime fietsstalling naast het pand. U kan gratis parkeren met de wagen langs de Duinkerkseweg vanaf de toegangsbrug. Met de bus neemt u lijn 6 richting luchthaven met halte ‘Distellaan’. Van daaruit is het, via het woonzorgcentrum, 750 m wandelen door park ‘Nieuwe Koers’ tot aan Astropolis.