FAQ – Frequently Asked Questions

Hieronder kan u enkele veelgestelde vragen, en antwoorden, terugvinden met betrekking tot een bezoek aan Astropolis. Hebt u een bijkomende vraag ? Contacteer ons dan via info@astropolis.be !

JA ! Naast Astropolis kan u een fietsstalling terugvinden dat plaats biedt aan 24 fietsen. Naast deze fietsstalling is er voldoende plaats voor een bijkomende 48 fietsen. Momenteel is er geen oplaadpunt voor elektrische fietsen. Gelieve uw fiets niet op het terras of tegen het pand te plaatsen !
JA ! Op het verharde deel naast de Duinkerkseweg kan u GRATIS parkeren.
JA ! Astropolis is bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle haltes bevinden zich op wandelafstand. Zie de rubriek : Bereikbaarheid !
Een ticket verschaft u toegang tot onze beide tentoonstellingen, het auditorium en de ruimtevaart tijdlijn. Bezoekers doen er tussen twee en drie uur over om alles te bekijken. Dus gemiddeld zo'n 2,5 uur.
JA ! Astropolis is er voor iedereen met interesse in sterrenkunde of ruimtevaart. Dus vanaf 3 jaar tot ...
JA ! Astropolis is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren. Wij raden echter aan om op voorhand te boeken. Dit komt u namelijk goedkoper uit !
NEEN ! Om veiligheidsredenen zijn dieren niet toegelaten in het museale gedeelte van Astropolis. Wel in de cafetarie (met leiband) !
JA ! Astropolis is voor 90% toegankelijk (met lift) voor kinderwagens en / of rolstoelen. Enkel de grote koepel is niet bereikbaar !
JA ! Er is GRATIS toegang tot ons WIFI netwerk !
NEEN ! Astropolis is een doe-gericht sterrenkundig en ruimtevaartgericht museum voor alle leeftijden !
NEEN ! We serveren geen snacks of maaltijden. Er kan wel snoepgoed verkregen worden !
Momenteel kan u enkel met een lerarenkaart bij ons terecht voor een korting.
JA ! Ons Astrocafé, met uitgebreide shop, kan u bezoeken zonder Astropolis toegangsticket. Deze heeft een afzonderlijke in- en uitgang !
© Copyright 2020-2023 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden