Fotoshoot

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een fotoshoot ? Dan kan u hiervoor, op afspraak via info@astropolis.be of 059/36.09.78, terecht in Astropolis. Van communie, verjaardag of lentefeest fotoshoot tot professionele reclame fotoshoot. We kunnen u zelfs helpen aan het meest realistische replica ruimtepak van de Benelux en dat zowel voor kinderen als volwassenen. Hieronder ontdekt u er alles over ...

Een project van Astropolis in samenwerking met time-space.be !

Kinderen die geboeid zijn door sterrenkunde en / of ruimtevaart kunnen in Astropolis terecht voor een unieke fotoshoop. Ideaal voor communie, verjaardag of lentefeest foto's. We beschikken niet enkel over een hypermodern pand, met diverse unieke fotogenieke locaties, maar kunnen u ook het meest realistische ruimtepak van de Benelux voorzien. Het ruimtepak, een replica van het Apollo A7L pak, is geschikt voor kinderen tussen 7 en 9 jaar met een maximale lengte van 140 cm. Het ruimtepak kan gehuurd worden op afspraak en dat aan 129,50 euro per uur (tijdens weekends). Inbegrepen in de prijs is het gebruik van het ruimtepak alsook de toegang tot Astropolis (voor maximaal twee personen).

Het ruimtepak bestaat uit een bijzonder gedetailleerd buitenpak, afneembare handschoenen, schoenen en een 'snoopy' cap (zie foto).

De volwassenenversie van het Apollo A7L ruimtepak is ideaal voor allerhande professionele publicitaire doeleinden gaande van fotoshoots, videoclips tot productvoorstellingen. Zowel ter plaatse, in en om Astropolis, of in uw bedrijf of evenement. Contacteer ons, via info@time-space.be, voor de diverse prijzen en mogelijkheden ...

Het ruimtepak (volwassenen) bestaat uit een buitenpak, afneembare handschoenen, schoenen, ruimtehelm en een 'snoopy' cap (zie foto).

© Copyright 2020-2023 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden