Zaalverhuur

Astropolis beschikt over een kleine (3 m) en een grote (6 m) waarneemkoepel, een kleine (30 m²) en een grote (224 m²) tentoonstellingsruimte, twee technische ruimtes, een werkplaats (met bergruimte), een auditorium (54 plaatsen), een workshopruimte (25 plaatsen) en een cafetaria (met keuken en toiletten). Deze laatste drie kunnen gehuurd worden door verenigingen, bedrijven en / of organisaties. Steeds met ondersteuning door ons personeel. Ook catering kan desgewenst voorzien worden ...

Het 'Lemaitre' auditorium beschikt over 54 knusse zitplaatsen (+ 4 plaatsen voor rolstoelgebruikers). De eerste vier rijen werden overigens uitgerust met inklapbare schrijfttablets. Ideaal bij het gebruik van tablet of laptop. Het projectiescherm heeft een breedte van 5 meter. De aan het plafond geplaatste professionele 4K UHD Epson projector beschikt over HDR en 3LCD technologie en ondersteund 3D actieve brillen. Het geluid wordt voortgebracht door een Denon versterker met actieve SVS luidsprekers met Dolby Atmos Surround. Samen zorgen deze voor een adembenemende audiovisuele beleving. Er zijn twee lessenaars en één zetel beschikbaar indien nodig. De verlichting is functioneel instelbaar en microfoons worden niet benodigd daar de zaalakoestisch perfect is ...

Uitermate geschikt voor : debatten, cursussen, voordrachten, opleidingen of productvoorstellingen. Eveneens geschikt voor kortfilms en / of documentaires.

De multifunctionele 'Sputnik Lab' workshopruimte biedt plaats aan 25 personen en werd uitgerust met stijlvolle witte tafels en stoelen. Er is een 1,5 meter breed projectiescherm voorzien en een lichtkrachtige HD Bencq projector met  geluidsinstallatie met bluetooth ondersteuning. Er is een lessenaar aanwezig met laptop en afstandsbediening. Het prachtige zicht op park 'Nieuwe koers' is misschien wel de grootste troef van deze inspirerende ruimte !

Uitermate geschikt voor : workshops, vergaderingen, opleidingen en voor-drachten. Ook geschikt voor communie- en / of verjaardagsfeestjes !

 

Onze cafetaria, of Astrocafé met 36 zitplaatsen en speelhoek, heeft dezelfde stijlvolle witte tafels en stoelen net als de 'Sputnik Lab' workshopruimte en beschikt over een goed uitgeruste bar met een uitgebreid aanbod van bieren en frisdranken.  Er is ook een geluidsinstallatie voorhanden. Ook hier kijkt men uit over park 'Nieuwe koers'  ... 

Tijdens de zomermaanden, van 1 april t/m 31 september, voorzien we een ruim terras met 40 zitplaatsen in de vorm van design terrastafels en stoelen alsook lounge sets met bijzettafels onder drie zeer ruime parrasols. Wij werken samen met een erkende professionele traiteur met uitvoerig assortiment. Foodtrucks kunnen, op eigen initiatief, voorzien worden na overleg en goedkeuring. Eigen inbreng van dranken en / of voeding is niet toegestaan !

Uitermate geschikt voor : vergaderingen, bedrijfs-, communie- en / of verjaardagsfeestjes !

Onderstaande prijzen zijn berekend per dagdeel zijnde vier uur in de ochtend (08.00 uur tot 12.00 uur), namiddag (13.00 uur tot 17.00 uur) of avond (18.00 uur tot 22.00 uur) en zijn inclusief één Astropolis medeweker. Er dient zelf opgekuist te worden. Indien men wenst kan de opkuis door ons voorzien worden aan 50,00 Euro per ruimte. Er dient 150 borg voorzien te worden per gehuurde ruimte.

200,00 Euro - Astrocafé
200,00 Euro - Sputnik Lab workshopruimte
300,00 Euro - Lemaitre auditorium

450,00 Euro - Alle bovenstaande zalen + vrij bezoek aan de grote XPO

Officiële Astropolis partners en / of sponsoren, alsook erkende wetenschappelijk verenigingen, kunnen eventueel een korting verkrijgen op aanvraag. 

Zin om je personeels- of comunniefeest een unieke toets te geven ? Boek dan een geleid bezoek aan de grote XPO ruimte, een kijkavond of  beter nog een workshop  microraketten.

Tijdens deze unieke workshop bouwen we, op iets meer dan twee uur, een échte raket die maar liefst 100 meter hoog vliegt en hergebruikt kan worden. Superveilig en bijzonder indrukwekkend. Geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar) en ouderen ! Een belevenis om nooit meer te vergeten ...

De kostprijs voor deze microraket workshop bedraagt 15.00 euro p/p met een minimum aan 10 personen (en maximum aan 25 personen).

Nood aan iets voor de innerlijke mens ? Dan kunnen wij u onze huis-traiteur warm aanbevelen. Vanaf 30 personen (tot 60 personen via ons terras tijdens de zomermaanden) kan u deze via ons boeken voor een overheerlijke en uiterst verzorgde BBQ met deze samenstelling : vier stukken vlees (ribbetjes, BBQ worst, kipfilet en brochette), vijftien soorten groenten in de vorm van een salad-bar, drie soorten aardappelen (frietjes, aardappelsalade of krielaardappelen) en drie soorten koude sausen en warme Provençaalse saus. Dit alles samen voor slechts 30,00 euro p/p. Inclusief borden en bestek. U hoeft dus aan niets te denken, enkel te smullen ...

Liever zin in iets zoets, bijvoorbeeld tijdens communie- en / of verjaardagsfeestje, dan raden we ons dessertbuffet aan bestaande uit Chocomousse wit en bruin bavarois van framboos en passievrucht, fruittaart met bladerdeeg, panna cotta met frambozencoulis en vers rood fruit, verse fruitsalade, advocaat, sorbet van citroen en framboos, assortiment kleine taartjes en assortiment snoepen voor kinderen. Dit alles samen voor slechts 15,00 euro p/p. Inclusief borden en bestek.

Events op maat zijn geen enkel probleem. Hebt u vragen of wenst u te boeken ? Contacteer ons dan via info@astropolis.be !

© Copyright 2020-2023 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden