Zaalverhuur

Astropolis beschikt over twee waarneemkoepels, twee tentoonstellingszalen, twee technische ruimtes, een werkplaats (met bergruimte), een auditorium, een workshopruimte en een cafetaria (met keuken en toiletten). Deze laatste drie kunnen gehuurd worden door verenigingen, bedrijven of organisaties. Volledig in eigen beheer of met personeel. Ook catering kan voorzien worden ...

Het auditorium beschikt over 54 knusse zitplaatsen (+ 4 plaatsen voor rolstoelgebruikers). De eerste vier rijen werden overigens uitgerust met inklapbare schrijfttablets. Ideaal bij het gebruik van tablet of laptop. Het projectiescherm heeft een breedte van net geen 5 meter waardoor ondertitels tot achteraan de zaal perfect leesbaar zijn. De aan het plafond geplaatste professionele 4K UHD Epson projector beschikt over HDR en 3LCD technologie en ondersteund 3D actieve brillen. Het geluid wordt voortgebracht door een Denon versterker met actieve SVS luidsprekers met Dolby Atmos Surround. Samen zorgen deze voor een adembenemende audiovisuele beleving. Er zijn twee lessenaars en één zetel beschikbaar. Er zijn momenteel geen microfoons aanwezig.


Uitermate geschikt voor : debatten, cursussen, voordrachten en productvoor-stellingen. Eveneens geschikt voor kortfilms en documentaires.

De multifunctionele workshopruimte biedt plaats aan 25 personen en werd uitgerust met stijlvolle witte tafels en stoelen. Er is een 1,5 meter breed projectiescherm voorzien en een lichtkrachtige HD Bencq projector met geluidsinstallatie. Net als een lessenaar en een zetel. Het prachtige zicht op park 'Nieuwe koers' is misschien wel de grootste troef van deze inspirerende ruimte !

 

 

 


Uitermate geschikt voor : workshops, vergaderingen en voordrachten.

 

Onze cafetaria, of Astrocafé met 40 zitplaatsen, heeft dezelfde stijlvolle witte tafels en stoelen als de workshopruimte en beschikt over een goed uitgeruste bar met tal van bieren en frisdranken. Ook hier kijkt men uit over park 'Nieuwe koers' en bij valavond gebeurd het regelmatig dat het Astrocafé baad in de rode gloed van de ondergaande Zon. 

 

 

 


Uitermate geschikt voor : vergaderingen en productvoorstellingen.

© Copyright 2020-2021 Astropolis vzw - Alle rechten voorbehouden